Segítsd a tüntetést! A legkisebb is számít!

Mint valószínűleg sokan tudjátok, a Hallgatói Hálózat önszerveződő diákok érdekérvényesítő szervezete. Ez azt jelenti, hogy nincs mögöttünk sem párt, sem más szervezet, nem támogatnak minket külföldről és belföldről sem, nem dolgozunk egyetemeknek. A célunk az, hogy a mostani és leendő egyetemisták kiálljanak a saját érdekeikért, mert más nem fogja megtenni helyettük. Ezért szervezzük a február 15-i Utolsó Nyílt Napot is, ahol a kormány jövőnket sújtó intézkedései ellen fogunk tiltakozni és ahová eddig több ezren jeleztétek részvételeteket.

Szerintünk a legjobb tiltakozási forma az, ha egy sosem látott, egyetemistákból és gimnazistákból álló tömeg hangosan harcol az érdekeiért, de ennek vannak anyagi vonzatai is. Plakátokat, matricákat, szórólapokat kell nyomtatni, hogy minél több emberhez eljusson az esemény híre. Nem lesz led falunk, nem lesz óriási színpad, sem díszletek, de szükség van technikára, hogy könnyen lemenjen az esemény. A szervezőink a szabadidejükben dolgoznak az ügyért és szeretnénk, ha mindenki így tenne.

Tudjuk, hogy ebben az időben sok mindenre nincs pénz, de ha egy kicsivel is támogatni tudjátok az eseményt, azt nagyon megköszönjük. Sok kicsi sokra megy, és ha a sok kis hal összeáll, akkor együtt lenyelhetjük a nagy halat.

Számlaszámunk: 16200216-00196097 (Magnet Bank)

Paypalon is tudsz minket támogatni:


A tüntetés után természetesen ugyanitt részletes költségvetéssel számolunk be az eseményről és ha több pénz gyűlik össze, mint amire szükség van, azt további hallgatói akciókra fogjuk fordítani.

Hamarosan itt a blogon és a facebook-on is fent lesznek az esemény szóróanyagai, amelyek között olyat is találtok majd, amit könnyen tudtok otthon nyomtatni akár sima papírra, akár matricára.

(Elsősorban magánszemélyek adományait várjuk, pártok felajánlásait visszautaljuk.)

2012.02.06. 15:08 sokkishal


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hallgatoihalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr984072022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hallgatói Hálózat

Önszerveződő magyar diákmozgalom.

Ne csak lájkolj, szerveződj!

HaHa Hasznos Hivatkozások

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

1world1struggle (1) 2014 (2) 4. Alaptörvény-módosítás (1) alternatív iskolák (1) antipopulizmus (1) árvíz (1) Athén (1) autonómia (2) Bajnai (1) Bánkitó (3) bázisdemokrácia (1) bizonytalanság (1) budapest pride 2014 (2) CDN (1) CEU (1) civil politika (1) Corvinus (1) demokrácia (2) demokratikus bázis (1) demokratikus ifjúságért alapítvány (1) demokratikus iskolák (1) demokratikus nevelés (1) diák (1) diákhitel (1) diploma (1) disputa (2) educatio (3) egyetemfoglalás (3) egyiptom (1) elegünk van! (1) élő (2) elte (3) ELTE BTK (1) emmi (2) érvénytelen szavazat (1) esemenyek (31) eu (4) európa (1) felsőoktatási törvény (17) fischer iván (1) forradalom (1) G. Szabó Dániel (1) generációk (1) Gordon (1) Görögország (1) HaHa (1) haha sejtek (1) hallgató (1) hallgató? (10) hallgatoi forum (8) hallgatói szerződés (3) hallgatók (1) halozat (10) hangout (1) hoffmann rózsa (6) HÖK (1) horvátország (2) humor (1) igazgyöngy alapítvány (1) interjú (1) international (2) jog (2) kancellár (1) keretszámok (15) korrupció (2) középiskolások (6) közlemény (8) közvetlen demokrácia (1) küldöttgyűlés (1) külföld (1) lék (2) március 15 (2) művészet (1) NAV (1) nemzetközi aktivizmus (1) nyílt fórum (1) nyugdíjas (1) occupy (4) pártok (5) pécs (1) pedagógusok (1) pénzügyek (1) plénum (1) politechnikum (1) pride (2) reformpedagógia (1) rendszerkritika (1) röghöz kötés (4) sejtek (2) SOTE (1) szabadegyetem (11) szakmai (7) szavazás (3) szegénység (2) szégyenlista (1) széles (1) szélsőjobb (2) sztrájk (7) tanárok (1) történelem (1) tudás érték (1) tüntetés (4) undefined (1) választások (3) vélemény (5) vendégposzt (1) videó (14) zenész (1) zöld fiatalok (1) Címkefelhő

Feedek

Creative Commons licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása